Google Camera

Google Camera voor Android

Maak foto's en video's met Google's camera app

Met Google Camera maak je foto's en video's met alle smartphones en tablets die Android KitKat 4.4 (of Android Lollipop) draaien.

Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Eenvoudig en intuïtief
  • Geavanceerde opnamefuncties

TEGEN

  • Ontbrekende functies na laatste updates
  • De zwarte balk
  • Alleen voor Android KitKat of hoger

Goed
7

Met Google Camera maak je foto's en video's met alle smartphones en tablets die Android KitKat 4.4 (of Android Lollipop) draaien.


Vijf opname-modi

De app heeft alle basisfuncties die je nodig hebt om foto's en video's te maken, zoals een flits, een timer en een compositieraster. Ook heeft de app een HDR-modus (op de Nexus 5 en 6 zelfs HDR+) en is het mogelijk opnames te maken bij weinig licht of veel tegenlicht. Om video's te maken moet je je toestel horizontaal houden, om het irritante "verticale video-syndroom" te vermijden.

Het meest interessante aan de app zijn de drie geavanceerde opnamemodi: Photo Sphere, Focus Effect en Panorama. Met Photo Sphere maak je 360-graden panorama's. Met Panorama, zoals de naam al doet vermoeden, maak je panorama's door foto's aan elkaar te plakken. Tot slot bereik je met Focus Effect een subtiel scherptediepte-effect (bokeh).

Eenvoudig en intuïtief

De interface van Google Camera is eenvoudig en intuïtief. Via het menu aan de zijkant heb je toegang tot de vijf opnamemodi. Als je de geavanceerde opnamefuncties voor het eerst gebruikt, krijg je een tutorial.

Het enige minpuntje aan de interface is de zwarte balk aan de onderkant van het scherm, die weinig toevoegt.

Doet wat het moet doen

Hoewel een paar van de functies verloren zijn gegaan bij de laatste updates (automatische gezichtsherkenning, scèneselectie, neem een foto tijdens het opnemen van een video, enz.), overtuigt Google Camera dankzij de drie geavanceerde opnamefuncties. Zoek je een camera-app zonder al teveel gedoe, dan is dit een prima keuze.

Meer weten over camera-apps voor Android? Lees dan ons artikel over de beste camera-apps.


Meeste downloads Boeken voor android

Google Camera

Download

Google Camera 6.2

Beoordelingen about Google Camera

Promotie×